Termeni si conditii

Pentru o buna functionare a jocului, va rugam sa luati la cunostinta urmatorul regulament si sa-l acceptati pentru utilizare.

1. Gameplay

Este interzisa folosirea unui limbaj vulgar cu jucatorii si/sau echipa serverului. In acest caz se va aplica o pedeapsa ce consta in mute de minim 50h, in functie de gravitate

Sunt interzise orice fel de amenintari cu ban. In acest caz, avem dreptul la banarea contului permanent sau temporar.

Reclamatile se pot face pe forumul nostru oficial: forum

2. Comercializare iteme

Este interzisa comercializarea de iteme intre alte servere, acest fapt pedepsindu-se cu ban 7 zile.

Comercializarea de conturi este pe propia raspunde, noi nu ne asumand in nicio forma raspunderea.

3. Negot

Va recomandam sa filmati toate negoturile ce le realizati, pentru a asigura lipsa fraudelor. Puteti posta reclamatiile pe Forum, pedeapsa inculpatului fiind blocarea tuturor conturilor.

4. Echipa

GM nu iti vor oferi obiecte, Yang sau orice altceva. GM sunt aici sa te ajute si sa aiba grija ca jocul si chat-ul sa se desfasoare in limitele regulamentelor. Va trebui sa te supui indrumarilor date de GM. Contul tau din joc poate fi banat daca nu te supui acestor indrumari. GM te pot bana temporar sau definitiv si pot lua orice hotarare este nevoie pentru a mentine o buna desfasurare a jocului.

Echipa jocului are dreptul la o decizie corecta in situatii complicate (incluzand, dar fara a se limita la hack, limbaj vulgar, certuri). Daca doriti sa contestati actiunile realizate, scrieti un topic pe forumul nostru, la sectiunea Reclamatii Echipa.

5. Folosirea unui bug

Daca descoperi un bug, raporteaza-l echipei. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau, iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

6. Securitatea Contului

Este de datoria ta sa te asiguri ca datele contului tau sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a item-urilor aflate in cont. Echipa Metin2 NU ITI VA CERE NICIODATA datele de logare (nume, parola).

7. Turnul demonilor

Se interzice stricarea de "DT Run" si vinderea obiectului "Piatra-Cheie" in magazin. Se aplica pedepse variind intre avertisment verbal si blocare permanenta

8. Regulament pentru "Guild War":

Este interzis run-ul in War (un War normal nu poate depasi mai mult de o ora).

Este interzisa in timpul War-ului acceparea de membri sau scoaterea lor din breasla.

Sanctiunile pentru incalcarea acestor reguli variaza de la blocarea chat-ului pentru minim 12 ore, pana la blocarea permanenta a contului liderului de breasla

9. Softuri

Nu se permite folosirea niciunui hack/cheat/macro sau modificarea clientului. Sanctiunea pentru astfel de abateri este blocarea permanenta.

10. Prelucrarea datelor

Prin inregistrarea pe site-ul kingdom2.org, esti de acord cu utilizarea datelor de contact in vederea campaniilor de informare legate de joc, prin SMS sau E-Mail.

11. Monede Kingdom si ItemShop

Prin "Monede Kingdom" se intelege moneda virtuala care este folosita in magazinul online denumit "ItemShop". Jocul este de tipul Free-To-Play, dar pentru a obtine "avantaje", "bonusuri" mai mari in joc, se pot achizitiona "Monede Kingdom" pentru cumpararea acestor "avantaje" din "ItemShop". Prin achizitionarea acestor "Monede Kingdom" esti direct raspunzator cum le-ai achizitionat si cum le vei folosi. Echipa Metin2 va acorda suport doar in caz de descoperire ale unor buguri sau anumite greseli in achizitionarea lor.